NJOFTIM


PER TË GITHË TË INTERESUARIT, AGJENCIA E TRAJTIMT TË KREDIVE (ATK), TRANSFEROHET ME ZYRA DHE NGA DITA E HËNË, DATË 26.09.2022, DO TË VIJOJË USHTRIMIN E FUNKSIONIT, NË RRUGEN “RRAPO HEKALI” – SELITË, NJESIA BASHKIAKE NR.13 – TIRANË.
PER ME SHUMË INFORMACION NR. KONTAKTI TË SPECIALISTËVE SIPAS ZONAVE:
1.IRIDI DUSHA – QARKU LEZHE-SHKODER – NR.TEL. 0697068515
2.ANI ZADRIMA – QARKU KORCE-ELBASAN – NR.TEL.0696657777
3.FITIM MUSTAFA.J – QARKU DIBER-KUKES-NR.TEL. 0683273276
4.ADELA XHETANI-QARKU FIER-LUSHNJE-NR.TEL. 0696245565
5.AISEL HASKA.J-QARKU GJIROKASTER-VLORE – NR.TEL. 0689089999
6.IRISA MALO-QARKU TIRANE-DURRES-NR.TEL. 0686061027

  1. ERJON SALIU-0692520193
    FALEMINDERIT PËR MIRËKUPTMIN!