NJOFTIM


PER TË GITHË TË INTERESUARIT, AGJENCIA E TRAJTIMT TË KREDIVE (ATK), TRANSFEROHET ME ZYRA DHE NGA DITA E HËNË, DATË 26.09.2022, DO TË VIJOJË USHTRIMIN E FUNKSIONIT, NË RRUGEN “RRAPO HEKALI” – SELITË, NJESIA BASHKIAKE NR.13 – TIRANË.
PER ME SHUMË INFORMACION NR. KONTAKTI TË SPECIALISTËVE SIPAS ZONAVE:
1.IRIDI DUSHA – QARKU KORCE – ELBASAN – NR.TEL. 0697068515
2.ANI ZADRIMA – QARKU BERAT – FIER – LUSHNJE – NR.TEL. 0696657777
3.ISIDA KASAJ – QARKU DIBER – KUKES – NR.TEL. 0685590709
4.ADELA XHETANI – QARKU LEZHE – DIBER – NR.TEL. 0696245565
5.AISEL HASKAJ – QARKU SHKODER – NR.TEL. 0689089999
6.IRISA MALO – QARKU GJIROKASTER – VLORE – NR.TEL. 0686061027 7.SINDI MUSHA – QARKU TIRANE – DURRES – KAVAJE – NR.TEL. 0684234496

  1. ERJON SALIU-0692520193
    FALEMINDERIT PËR MIRËKUPTMIN!