Njoftim

Njoftohen të gjithë qytetarët, se në zbatim të Vendimeve të Këshillit të Ministrave për përballimin e situatës së krijuar nga COVID 19, për shërbimet që ofron ATK-ja informacionet e nevojshme dhe ato për kërkesë të kryhen vetëm nëpërmjet kontakteve në numrat e telefonit të vëna në shërbim:

  • MEGI – 0694866098 TIRANE-DURRES-KRUJE
  • TOMAS – 0694442245 LUSHNJE-FIER-BERAT
  • ERJON – 0692520193 KORCE-ELBASAN
  • ANTONJETA – 0696657777 KORCE-ELBASAN
  • IRIDI – 0693945929 SARANDE-VLORE-TEPELENE
  • ERI – 0693480112 DIBER-KUKES-TROPOJE
  • ALBION – 0692005494 SHKODER-LEZHE-PUKE

Në zyrat e pritjes pranë agjencis tonë nuk do të ofrohet shërbim, për të shmangur kontaktet fizike. Pranë agjencisë janë afishuar numrat e telefonave të punonjësve për të asistuar këdo që kërkon ndihmë për aplikim apo shërbim. Kërkesat ndaj ATK-së duhet të dorëzohen përmes Postës shqiptare sha, në adresë të Agjencisë Trajtimit të Kredive.

Ju bëjmë thirrje qytetarëve që për shërbim nga ATK të mos paraqiten në ambjentet e agjencisë, por të telefonojnë tek numrat e publikuar.

Shëndeti i pari !

🔴 FRIKË ASPAK, KUJDES PO!