Njoftim

Njoftohen të gjithë qytetarët, se në zbatim të Vendimeve të Këshillit të Ministrave për përballimin e situatës së krijuar nga COVID 19, për shërbimet që ofron ATK-ja informacionet e nevojshme dhe ato për kërkesë të kryhen vetëm nëpërmjet kontakteve në numrat e telefonit të vëna në shërbim:

  • MEGI – 0694866098 LUSHNJE-FIER-BERAT
  • REI – 0697092289  DIBER-KUKES-TROPOJE
  • ANTONJETA – 0696657777 KORCE-ELBASAN-LIBRAZHD
  • ERJON – 0692520193 TIRANE-DURRES-KRUJE-KAVAJE
  • OLTA – 0674884423   TIRANE-DURRES-KRUJE-KAVAJE
  • IRIDI – 0693945929 SHKODER-LEZHE-PUKE
  •                                  SARANDE-VLORE-TEPELENE

Pranë agjencisë janë afishuar numrat e telefonave të punonjësve për të asistuar këdo që kërkon ndihmë për aplikim apo shërbim. Kërkesat ndaj ATK-së duhet të dorëzohen përmes Postës shqiptare sh.a, në adresë të Agjencisë Trajtimit të Kredive.

Ju bëjmë thirrje qytetarëve që për shërbim nga ATK të telefonojnë tek numrat e publikuar.

Shëndeti i pari !

🔴 FRIKË ASPAK, KUJDES PO!

#ShqiperiaSolidare

ATK fton të gjithë bashkëpunëtorët, shoqatat dhe bizneset të ofrojnë ndihmën e tyre në këtë moment solidariteti për familjet dhe qytetarët në nevojë të prekur nga termeti. #ShiperiaSolidare

Për ti ardhur në ndihmë të gjithë familjeve të dëmtuara nga tërmeti kemi vendosur në dispozicion disa llogari bankare.

“Kontribute vullnetare, Emergjenca ” në banke te nivelit të dytë

Banka Credins

IBAN ne ALL (Lek): AL29 2121 1016 0000 0000 0030 0001
IBAN ne EUR : AL72 2121 1016 0000 0000 0030 0003
IBAN ne USD: AL02 2121 1016 0000 0000 0030 0002