FTESE PER BASHKEPUNIM

NJOFTIM BASHKEPUNIMI ME NJE EKSPERT VLERESUES TE LICENSUAR. PER CDO INFORMACION TE METEJSHEM MUND TE PARAQITENI PRANE ZYRAVE TONA.

Njoftim

Njoftohen të gjithë qytetarët, se në zbatim të Vendimeve të Këshillit të Ministrave për përballimin e situatës së krijuar nga COVID 19, për shërbimet që ofron ATK-ja informacionet e nevojshme dhe ato për kërkesë të kryhen vetëm nëpërmjet kontakteve në numrat e telefonit të vëna në shërbim:

  • MEGI – 0694866098 LUSHNJE-FIER-BERAT
  • TOMAS – 0694442245 DIBER-KUKES-TROPOJE
  • ANTONJETA – 0696657777 KORCE-ELBASAN-LIBRAZHD
  • ERJON – 0692520193 TIRANE-DURRES-KRUJE-KAVAJE
  • DEJVIS – 0697092287 TIRANE-DURRES-KRUJE-KAVAJE
  • IRIDI – 0693945929 SHKODER-LEZHE-PUKE
  • ALBION – 0692005494 SARANDE-VLORE-TEPELENE

Pranë agjencisë janë afishuar numrat e telefonave të punonjësve për të asistuar këdo që kërkon ndihmë për aplikim apo shërbim. Kërkesat ndaj ATK-së duhet të dorëzohen përmes Postës shqiptare sh.a, në adresë të Agjencisë Trajtimit të Kredive.

Ju bëjmë thirrje qytetarëve që për shërbim nga ATK të telefonojnë tek numrat e publikuar.

Shëndeti i pari !

🔴 FRIKË ASPAK, KUJDES PO!

#ShqipëriaSolidare

Kontributi i çdo shqiptari sot është shumë i vlefshëm në këtë situatë të gjendjës së jashtëzakonshme.

Për çdo qytetar apo biznes, që ka mundësinë të kontribuojë në ndihmë të familjeve të prekura nga tërmeti shkatërrues, Qeveria vendos në dispozicion një adresë të vetme për të gjitha llojet e kontributeve. #ShqipëriaSolidare